Medewerkers

Medewerkers

Carmy Rozemuller

Hallo allemaal,   Ik ben Carmy Rozemuller en ben 39 jaar! Ik ben 12 jaar getrouwd met Jan en we hebben samen 3 geweldige kids. Emma is 9 jaar, Bas is 7 jaar en Lot is 2 jaar.

Lees meer

Hallo allemaal,

 

Ik ben Carmy Rozemuller en ben 39 jaar! Ik ben 12 jaar getrouwd met Jan en we hebben samen 3 geweldige kids. Emma is 9 jaar, Bas is 7 jaar en Lot is 2 jaar.

Ik werk inmiddels al 7 jaar bij Casa Bambini en ik vind het geweldig. Na 12 jaar in de gehandicaptenzorg gewerkt te hebben als activiteitenbegeleidster, heb ik de kans gekregen van Els om hier te werken. En nu met een combi van kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang heb ik lekker mijn draai gevonden. Lekker creatief bezig zijn met de kinderen vind ik het allerleukste, maar ook het koken en bakken is iets wat ik leuk vind om te doen. Ook in mijn vrije tijd doe ik dit veel en vind ik het heerlijk om een  mooie taart  in elkaar te knutselen. Daarnaast is schminken ook echt een hobby, ik ben dan ook nog weleens achter de schermen te vinden om daar de grime te verzorgen bij een mooie musical productie. Ook hou ik erg van zingen, ik ben heel erg lang lid geweest van het koor Power maar sinds kort hiermee gestopt, maar ik ben wel van plan om binnenkort toch weer iets op te pakken waarbij ik lekker kan zingen.

Nou ik dat jullie zo al veel van me weten en wil je nog meer van me weten kom dan eens gezellig langs bij het leukste kinderdagverblijf van Wierden!!!!!

Leonie Beldman

Ik ben Leonie Brand en ik werk al 7,5 jaar met veel plezier bij Casa Bambini. Samen met mijn man en drie kinderen: Tara van 10, Nina van 8 en Noud van 4 jaar woon ik in Wierden.

Lees meer

Ik ben Leonie Brand en ik werk al 7,5 jaar met veel plezier bij Casa Bambini.
Samen met mijn man en drie kinderen: Tara van 10, Nina van 8 en Noud van 4 jaar woon ik in Wierden.
In mijn vrije tijd hou ik ervan om wat leuks te doen met mijn man en kinderen, te gaan winkelen of lekker bij vriendinnen op bezoek te gaan.

Nadat ik in 2013 mijn diploma voor Pedagogisch medewerkster in de kinderopvang heb behaald, ben ik vrijwel direct bij Casa Bambini aan het werk gegaan als pedagogisch medewerkster.
Inmiddels heb ik veel taken van Els overgenomen en werk ik als operationeel manager op kantoor en daarnaast 2 dagen op de peutergroep. 


Ik voel me helemaal thuis bij Casa Bambini omdat ik het belangrijk vind dat kinderen zich op hun eigen tempo en manier kunnen ontwikkelen.
Wij geven ze die ruimte en proberen ze zoveel mogelijk te stimuleren om van alles te ontdekken.
We verzorgen dieren, we werken in onze moestuin aan heerlijke groenten en fruit (die ze overigens zelf mogen telen) en laten ze op een speelse manier in contact komen met de natuur.
Door onze prachtige locatie is dit allemaal binnen handbereik en dat is in 1 woord: genieten!

Samen met mijn collega's maken we er iedere dag een feestje van en doordat we de kinderen zien groeien en stralen, maakt dit het voor ons de mooiste baan die er bestaat.
Ouders vertrouwen je hun kostbaarste bezit toe en daar kunnen wij alleen maar heel trots en heel zuinig op zijn.

Els den Ouden

Ik ben Els den Ouden 39 lentes jong, moeder van 3 prachtige kinderen: Julia (11 jaar) Veronica (6 jaar) en Stephano (3 jaar). Sinds 2008 woon ik in Wierden.

Lees meer

Ik ben Els den Ouden 39 lentes jong, moeder van 3 prachtige kinderen: Julia (11 jaar) Veronica (6 jaar) en Stephano (3 jaar).

Sinds 2008 woon ik in Wierden. Voor mij is het altijd een droom geweest om een eigen kinderdagverblijf te runnen op een mooie locatie waar kinderen een huiselijke sfeer ervaren.
Nadat onze oudste dochter is geboren ben ik begonnen als gastouder in ons woonhuis.
Na 2 jaar kreeg ik de kans om lokalen te huren voor de kinderopvang en de BSO.
Dat kwam goed uit, want de gastouderopvang zat erg vol!
Voor mij is mijn werk echt mijn grote passie, en zie het ook iedere dag als een feest. 

Naast mijn werk als eigenaar van Casa Bambini probeer ik tijd te maken van mijn hobby's: hardlopen,sporten, tuinieren of lekker een boek lezen.

Joanne de Hoop

Mijn naam is Joanne de Hoop. Ik kom uit Wierden en ik ben 25 jaar.

Lees meer

Mijn naam is Joanne de Hoop. Ik kom uit Wierden en ik ben 25 jaar. In mijn vrije tijd trek ik er graag op uit met mijn vriend Lars. Samen een weekendje weg of een avondje naar de bioscoop vind ik erg leuk. Ook breng ik veel tijd door met mijn jongere zusjes, we zijn graag buiten bezig of heerlijk binnen aan het tutten met elkaar.

Waarom Casa Bambini?

Ik heb de opleiding Pedagogisch medewerker gevolgd en voor het 3de leerjaar moest ik opzoek naar een stageplek. Na een tijdje rondneuzen kwam ik op de site van Casa Bambini terecht en dat sprak mij heel erg aan. Ik vond het super om te lezen dat ze op dit kinderdagverblijf proberen om jonge kinderen wegwijs te maken met het boederijleven. Na een gesprek met Els te hebben gehad kreeg ik het bericht dat ik mocht komen stagelopen, ik vond het geweldig en ben vol enthousiastme aan mijn stageperiode begonnen. Ik zat hier helemaal op mijn plek. Het contact met alle ouders, kinderen en collega's was super en het jaar vloog voorbij. Het einde naderde en toen ik was geslaagd voor mijn opleiding vroeg Els mij om te blijven werken! Ik was superblij dat ik deel uit mocht maken van dit team! We proberen een huiselijke sfeer te creeren voor de kinderen en dat is precies waarom Casa Bambini mij zo aanspreekt. Ondertussen werk ik alweer vijf jaar met heel veel plezier bij Casa Bambini. Ik geniet ontzettend van al die lieve kinderen om me heen!

Groetjes Joanne

Jolanda Mulder

Mijn naam is Jolanda Mulder en ik woon samen met mijn 3 kinderen van 21, 19 en bijna 16 jaar in Vriezenveen. Mijn hobby's zijn fitness en bodypump.

Lees meer

Mijn naam is Jolanda Mulder en ik woon samen met mijn 3 kinderen van 21, 19 en bijna 16 jaar in Vriezenveen. Mijn hobby's zijn fitness en bodypump. Op vrijdagmiddag en 's avonds werk ik bij Dock 46 sport en fitness center in Vriezenveen waar ik mensen begeleid in de fitness. Heel wat anders dan kinderopvang, maar ook super om te doen. Verder houd ik van shoppen, festivals en concerten bezoeken.

Toen ik als 18 jarige van school kwam, heb ik eerst een paar jaar op een peuterspeelzaal gewerkt. Daarna heb ik van 1988-1992 als groepsleidster gewerkt bij stichting Catalpa in Almelo. in 1992 mocht ik onder de vlag van Catalpa het eerste kinderdagverblijf van Wierden opzetten. Deze stond aan de Dorsvloer. Hier ben ik tot 2000 vestigingsmanager geweest. Dit dagverblijf groeide uit tot 4 groepen. Omdat ik heel graag terug wilde naar het kleinschalige, persoonlijke en de korte lijntjes, heb ik ontslag genomen en ben ik samen met een collega voor mezelf begonnen op Hoge Hexel. De Hexeketel hebben we samen 16 jaar gedaan, een supertijd gehad!

Vanaf juni 2016 werk ik met heel veel plezier bij Casa Bambini! Ik voel me hier helemaal thuis. Ik houd van het kleinschalige, persoonlijke, de prachtige omgeving, de superleuke ontdektuin, de dieren, moestuintjes. in een woord GEWELDIG!!

Kinderen moeten kunnen genieten, iedere dag weer! Dat maakt ons werk zo mooi......Als kinderen het naar hun zin hebben en genieten, dan geniet ik ook!!

Brenda Buitink

Hallo,   Ik ben Brenda, 44 jaar, en werk met veel plezier bij Casa Bambini.

Lees meer

Hallo,

 

Ik ben Brenda, 44 jaar, en werk met veel plezier bij Casa Bambini..

Ik zal wat over mijzelf vertellen. Ik ben getrouwd met Maarten en samen hebben we drie grote zonen, Stijn, Simon en Ties.

Als ik niet aan het werk ben bij Casa Bambini ben ik druk met ons gezin en vrijwilligerswerk.

We hebben het altijd erg belangrijk gevonden om betrokken en actief te zijn op de basisschool van de kinderen.

Ook ben ik actief bij de voetbalvereniging van de jongens, SVZW, en begeleid ik vluchtelingen. Bij onze kerk geef ik jeugdclub aan de 11-jarigen.

Dus mijn agenda is goed gevuld met al deze leuke verschillende activiteiten en leuke dingen ondernemen met ons gezin, familie en vrienden.

 

Ik heb het erg naar mijn zin bij Casa Bambini. Ik werk op maandag, dinsdag en donderdag bij de BSO.

Samen met de leuke collega’s streven we ernaar alle kinderen op hun eigen tempo en met hun eigen karakter de wereld te laten ontdekken.

En dat die wereld heel mooi is! De natuur, de kleuren, de vrolijkheid en humor. De sfeer bij Casa Bambini is altijd goed en de kinderen hebben het er prima naar hun zin.

 

Hartelijke groeten, Brenda.

Manon Broekmate

Mijn naam is Manon Broekmate. Ik ben 19 lentes jong en woonachtig in Nijverdal.

Lees meer

Mijn naam is Manon Broekmate. Ik ben 19 lentes jong en woonachtig in Nijverdal. Naast het werken met de kinderen bij Casa Bambini, vind ik het ook super leuk om te dansen. Ik geef jazzdance les aan 2 groepen meiden van basisscholen in Nijverdal en Hellendoorn. Dit doe ik nu al ongeveer 4 jaar met veel plezier. Mijn passie om te werken met kinderen werd vanaf toen steeds groter. Verder kan ik ook genieten van leuke uitstapjes samen met mijn vriend Bart, of om een dagje te winkelen met mijn vriendinnen. 

Hoe ben ik bij Casa Bambini terecht gekomen?

Ik begon met de opleiding Gespecialiseerd pedagogisch medewerker op Landstede in Raalte. Mijn stageperiode brak aan, en ik werd geplaatst bij Casa Bambini. Na een gezellige en succesvolle stageperiode, mocht ik in de zomervakantie blijven werken als groepshulp. Dit vond ik een geweldig aanbod. Hierdoor kon ik mij steeds verder ontwikkelen.  Toen de zomervakantie afgelopen was, bood Els mij een BBL-plek aan. Dit houdt in dat ik 1 dag per week naar school ga, en de andere dagen opvul met werken bij Casa Bambini. Ik zit nu op Aventus in Apeldoorn, en over ongeveer een 1,5 jaar hoop ik mijn diploma binnen te halen. 

Ik vind het werken bij Casa Bambini super leuk, en ik heb het onwijs naar mijn zin met alle kinderen!

 

Groetjes Manon